Udgivet i

Hvorfor tage med KARKONs koncertbusser?

Tag med KARKONs koncertbusser til koncert og rejs sammen med en masse andre fans med samme interesse. Vi forlænger din koncertoplevelse og gør det nemt for dig at komme til/fra koncert.

Med vores koncertbusser er det nemt og bekvemt:
Slip for vanskelige/manglende parkeringsforhold, ‘forkerte’ bus- eller togtider til dit behov, hotelovernatning eller trættende hjemkørsel om natten i egen bil. Tænk ikke på, om du får en genstand for meget til at køre bil, eller om du nu har fået sovet nok inden hjemturen om natten.

Med vores koncertbusser er prisen fair:
Det er tit billigst at tage med vores koncertbusser til den store event:
Når du (ud over bekvemmelighederne) tæller alle udgifter til tog, færge, brændstof, brogebyr, parkering, hotel eller andet sammen, er vores priser bestemt konkurrencedygtige og fair.

Vi tilbyder dig en god, personlig service, hvor samvittigheden er i orden.
Vi bruger manuel tid på, at vores uformelle service og produkt fungerer, og man skal ikke sammenligne vores priser med diverse slagtilbud på skæve bus- eller togafgange og manglende personlig kontakt, når man skal til koncert.

Der er en rejseleder med på alle ture, så du kan altid komme i kontakt med én fra bussen eller firmaet, hvis der opstår problemer i løbet af turen – uanset tidspunkt på døgnet.

Læs lidt om prissammenligning her

Tag med Danmarks bedste koncertrejser
– Common transport unites the live concert audience –