Udgivet i

FAQ for begyndere

Skal du bruge bustransport t/r til den store event? Herunder kan du muligvis finde svar på nogle af de spørgsmål, du evt. måtte have vedr. bestilling af transport med KARKONs koncertbusser.

Hvorfor skal jeg bestille min transport med koncertbusserne i god tid?

Koncertbusser fungerer ikke lige som fast rutekørsel. Du står på bussens opsamlingsliste, og der skal planlægges rigtig meget, for at vi kan få koncertbilletter, ruter, opsamlingssteder osv. til at gå op til alle gæsters tilfredshed. Hvis du alligevel ved, du skal med, så lad være med at vente til 3 dage før afgang.

Vi har flere gange oplevet, at der har været for få bestillinger fra et bestemt område med kun en uge inden afgang. Har vi af denne årsag aflyst en rute og givet besked til kunderne, så har vi kort efter fået en del henvendelser fra kunder med: “Jamen, hvorfor er Esbjerg og Kolding (etc.) fjernet som afgangssted? Vi skulle da med, og den har da kunnet bestilles helt fra januar til i går?”

Ja, men vi kunne ikke spå om, hvorvidt der kom flere kunder fra netop Kolding (etc.) i allersidste øjeblik, og vi skal naturligvis give andre kunder besked i god tid, så de har mulighed for at arrangere anden transport. Samtidig har vi også en lejet bus og en chauffør, der en uge i forvejen har brug for at vide, om der skal køres eller ej.

Venter du til allersidste øjeblik med din bestilling, giver det ekstra arbejde for os ift. information til rejsledere og vognmænd og planlægning af ruter. Der skal minimum 25 bestillinger til en bus, og din bestilling kan være afgørende for rutens gennemførsel.

Jeg skal kun bruge transporten den ene vej – hvad koster dét?

Sædet skal stå tomt på ud- eller hjemturen, da det skal være til din rådighed. Derfor er prisen den samme uanset, om du vil benytte sædet én eller begge veje. Du er dog meget velkommen til selv at sælge din bustransport den ene vej – så skal vi nok være behjælpelige med at få ordnet logistikken ift. køberens behov.

Hvorfor synes jeg, det er forholdsvis dyrt at tage koncertbussen fra f.eks. Vejle, når jeg skal til koncert i København?

– fordi sædet i bussen faktisk koster os det samme, om du er fra Aalborg eller Vejle. Vi vælger så at tjene lidt mindre på bustransporten fra Vejle, men vi giver dem fra Vejle samme service og uformelle stemning som dem fra Aalborg – bare ikke i lige så lang tid, desværre.
Og så skal man huske på: Koncertbusser fungerer ikke lige som fast rutekørsel – der skal planlægges rigtig meget, for at vi kan få koncertbilletter, ruter, opsamlingssteder osv. til at gå op til alle gæsters tilfredshed. Forestil dig et puslespil med 1000 brikker, hvor alle brikker er ‘himmel’… bare fordi vi gerne vil yde det rette for dig 🙂

Læs vores prissammenligning her

Hvorfor koster transporten med vores koncertbusser lidt mere end med tyske Flixbus

– fordi vi er Danmarks bedste koncertbusselskab ifølge kunderne.
Med tyske Flixbus kommer du billigt tur/retur med faste opsamlingssteder – her er den dumpede pris i centrum. Det er billigt og formentlig et fint valg for dem, der udelukkende prioriterer prisen.
Tjek lige, at Flixbus har en afgang ved midnatstid efter koncerten – ellers skal du finde tilhørende overnatning, der hurtigt gør den samlede løsning dyrere end vores service.

KARKONs ydelse består af koncertbus t/r, rejseleder og den helt rette stemning i bussen, salg af øl/vand, personlig betjening helt fra bestilling af din rejse og ikke mindst: vores uformelle, personlige service, hvor du f.eks. altid kan komme i kontakt med os – også når du efter koncerten ikke kan finde bussen eller lignende.

Jeg skal sove hos min fætter – kan jeg blive sat af hos ham på hjemvejen?

– gi’r han kaffe… til 40-50 gæster?

Hvorfor er vi langt billigere end DSBs normalpriser fra det meste af landet?

– fordi vi ikke har købt nye IC4 tog, som vi har brugt for mange penge og for lang tid på. Og så er vores indlejede busser faktisk i stand til at køre 🙂
Men er du hurtigt ude, kan du sikkert godt finde en orange billet, der er billigere – medbring selv flag, underholdning og et billede af den Karkon-rejseleder, du savner.

Jeg har firmabil og kan selv køre til koncerten langt billigere?

– det er faktisk en kommentar, vi har fået et par gange fra heldige firmabillister. Svaret kan virke indlysende? Du bør ikke købe en service, du ikke vil have. Tag da den gratis bil og kom afsted – især hvis firmaet også betaler en evt. parkeringsbøde 😉

Hvor er min ene sko?

Skulle du miste en sko til koncerten, kan vi umiddelbart ikke hjælpe dig, men vi vil gerne synes, det er synd for dig, hvis du har brug for det. Du henvender dig blot til rejselederen i bussen.

Med andre ord:

Vi giver dig ekstra krydderi til en fantastisk koncertoplevelse!

Læs vores prissammenligning her