Det er ikke dyrt at købe bustransporten hos KARKON for at komme tur/retur til en koncert i Royal Arena – husk blot at bruge det rette sammenligningsgrundlag, inden du træffer dit valg. God service koster tid at tilbyde, og derfor koster det også lidt penge at købe.

Er det så pengene værd? Brug lidt tid på at tænke over nedenstående. Lad os som eksempel tage udgangspunkt i en koncert lørdag aften i Royal Arena.

Med tog til Royal Arena

Aalborg-København lørdag formiddag koster normalt 290 kr. pr. person. Muligheden for at købe Orange billetter er begrænset om lørdagen – det er eftertragtede afgange, som alle andre også ønsker at købe.
København-Aalborg efter koncerten: Der går et tog fra Kbh. kl. 00:36, og det vil man (oftest) godt kunne nå. Denne afgang på en lørdag aften er eftertragtet, og normalprisen er hele 876 kr. pr. person. Denne afgang finder man næppe Orange billetter til.

Rejsens standardpris med tog og metro (2020-priser for voksne over 16 år):
Aalborg-København: kr. 454,- (afgang ved middagstid)
København-Aalborg: kr. 454,- (afgang kl. 01:25)
Metro fra banegården til arenaen: kr. 24,-
Metro fra arenaen til banegården: kr. 24,-
Samlet pris: kr. 956,- pr. person

Rejsens pris med KARKON:
Aalborg-Royal Arena t/r: kr. 595,-
Afgang fra Aalborg om morgenen, hjemkørsel efter koncerten.
Hjemkomst i Aalborg ca. kl. 05.30 – en lille times tid før toget.

Vilkår med tog:
De fleste afgange i 2020 kræver omstigning til togbus pga. sporarbejde.
Du rejser sammen med mange forskellige mennesker med vidt forskellige gøremål.
Du skal altid have dine ting på dig hele dagen.
Du må ikke tage bagage, tasker og lign. med ind i arenaen.
Du skal bestille rette togtider og stå i metro-køer sammen med alle andre, der også skal til koncert. Forvent længere rejsetider før og efter en koncert.
Du kan ikke ringe til DSB og sige: Koncerten var sent færdig, og vi bliver lidt forsinkede – venter I lige med at køre?
Går noget galt (forsinkelser eller lign.), står du selv med problemet.

Vilkår med KARKON:
Du rejser sammen med en masse andre fans, der er med på at varme op til koncerten i bussen. Således får du en bedre musikoplevelse gennem hele dagen.
Du beholder dit sæde i bussen hele dagen.
Du kan efterlade dine ting i bussen – f.eks. pude og tæppe til hjemturen om natten.
Bussen er åben lige inden koncerten, så du ikke skal tænke på garderobe i arenaen.
Du går direkte ud i bussen efter koncerten – vi kører, når alle er tilbage i bussen.
Der er en rejseleder med på turen, så du kan altid komme i kontakt med KARKON, hvis der er brug for det.
Går noget galt (forsinkelser eller lign.), løser vi problemet sammen.

Med andre ord:
Det er både nemmere, mere sikkert og oftest billigere at købe rejsen hos KARKON.

Hvad så med Flixbus eller andre fjernbusser?

Tyske Flixbus har billige fjernbusser fra f.eks. Nordjylland til København (nordligst er påstigning i Aalborg). Prisen pr. tur er i 2020 dumpet til 139-189 kr., så den samlede pris for at rejse med Flixbus er omkring 300-350 kr. Årsagen til disse priser er bl.a., at Flixbus presser markedets danske aktører og lovgivningens grænser til det yderste, og mange busvognmænd må træffe valget mellem at holde hjulene i gang uden fornuftig indtjening eller undlade at køre for Flixbus. Disse vilkår ønsker vi ikke at tage del i eller konkurrere imod.

Kører du med Flixbus, er dit gøremål underordnet – du får transporten fra A til B og ikke andre garantier. Sker der således store forsinkelser pga. nedbrud eller punktering, skal den billigst mulige løsning findes inden for nogle timer, og du har ingen klageret, hvis du havde brug for at være fremme til tiden og derfor ikke nåede din event i tide.

Til prisen lægges forresten de 48 kr. for metro t/r til arenaen, og man ender på ca. 400 kr.
Flixbus’ afgange passer fint med, man kan ankomme i København om eftermiddagen på koncertdagen, MEN man kan ikke komme hjem igen om natten. Så skal man købe overnatning og ekstra måltider i København og vente med hjemrejsen til dagen efter. Vil du bruge dine penge og søndagen på dét?

For turen med Flixbus gælder de samme forhold, som når du rejser med DSB – du mangler det nemme og overskuelige i den løsning, KARKONs koncertbus giver dig.

Nogle koncertgængere ringer til os og spørger, om de blot kan købe hjemtransporten, fordi de har købt billig bustransport med Flixbus til København og ikke har andre muligheder end KARKON for at komme hjem efter koncerten. Dette kan betegnes som ‘et selvmål’, for sædet skal jo stå tomt på udturen for at være ledigt til kunden på hjemturen – derfor koster transporten det samme, om du skal med vores bus én eller begge veje. Dette er dyrere i den sidste ende 😉

Kort sagt…

KARKON tilbyder dig en skræddersyet, event-tilpasset og prismæssigt absolut fair løsning, hvor information, planlægning og afvikling er i orden, hvor ruterne tilrettelægges bedst muligt ift. kunderne på hver enkelt tur, og hvor du rejser sammen med andre ligesindede med samme formål. Som gæst på turen møder du op med godt humør og lyst til at bruge din dag sammen med andre, og til gengæld tilbyder vi højt til loftet og frihed under ansvar.

Billigst er ikke altid billigst, hurtigst er ikke altid nemmest og sjovest – men god service til en god pris er lig… rigtig god service! 🙂

Læs lidt mere om, hvad KARKONs koncertbusser tilbyder

– Common transport unites the live concert audience –